Haukikellunta 2017 2017-10-14T08:13:06+00:00

Haukikellunta 2017 järjestetään 14.10.2017!

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön vastuullisen kalastuksen äänitorvena tutuksi tullut Koolla on väliä -hanke järjestää ensimmäiset kelluntarenkaasta käytävät hauen perhokalastuskilpailut. Kisa käydään 14.10.2017.

Palkintoja kisaan ovat lahjoittaneet Vision Group, suurhaukijahdeistaan tunnettu Pikepointer, Helsinki Spey Clave, sitojamaisteri Jari ”Tärppijapi” Koski sekä Pohjolan Perhokalastaja -lehti! Kisassa ovat lisäksi olleet suurena apuna Hauenkalastajat ryhmän vetäjät sekä tietenkin tuomaristo, johon kuuluvat kilpailun päätirehtööri Mika Oraluoman lisäksi Lauri Pihl sekä Jyri Haapanen.

Suoritetun scouttailun perusteella ainakaan Suomessa, eikä kaiketi Ruotsissakaan ole käyty hauen perhokalastuskilpailua nimenomaan kelluntarenkaasta. Ainakaan tällaisena koko maan kattavana kisana! Kilpailualueena ovat siis kaikki kotosuomen vedet, eli voit kalastaa kaikilla luvallisilla vesillä Suomen valtion rajojen sisäpuolella.

Kilpailu käydään parikilpailuna ns. perinteisin perhokalastusvälinein ja kaikki kalastus tapahtuu kelluntarenkaasta. Kisassa tavoitellaan kolmea yhteismitaltaan pisintä haukea.

Kilpailun ilmoittautumiset

Osallistujamäärä on rajoitettu 30 kalastajapariin. Kilpailuun ilmoittaudutaan perjantaihin 29.9. mennessä sähköpostilla mika.oraluoma(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan kalastajaparin nimet ja puhelinnumerot sekä ”joukkuenimi” ja osoite johon kisamitta toimitetaan. Ilmoitathan lisäksi, mikäli kalastajaparin molemmat osapuolet ovat syntyneet vuonna 2000 tai myöhemmin. Kilpailu on kalastajaparikohtainen, ja kilpailumaksu on 20 € / kalastajapari. Maksulla katetaan mittalautakulut, joita ei tarvitse siis palauttaa!

Kilpailun tarkemmat säännöt sekä lisätiedot löydät tästä:

Haukikellunta-2017_säännöt ja ohjeet_Muok. 12.10.

Palkinnot

Sija 1. 2 kpl. Vision Big Daddy TI -vapoja

Sija 2. 2 kpl. Helsinki Spey Clave 100 € lahjakortteja

Sija 3. Lajitelma Jari Kosken perhoja

SUPERBONUS! Opastettu kalapäivä Pikepointterin kanssa! Tämä huikea palkinto annetaan parhaiten sijoittuneelle parille, jonka molemmat kalastajat ovat syntyneet vuonna 2000 tai myöhemmin. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa siis mainita, jos kalastajapari on oikeutettu tähän palkintoon!

LISÄPALKINTO! Kisan suurimman hauen saanut joukkue palkitaan Pohjolan Perhokalastaja -lehden vuosikerralla!

 

Lisäksi yllätyspalkintoina Koolla on väliä -rytkyjä.