Kutsu Tuomiojärven Vastuulliseen Petokalakilpailuun 2017

Tervetuloa Tuomiojärven Vastuulliseen Petokalakilpailuun, joka järjestetään 26.8. klo 9.00–15.00 Jyväskylässä. Kilpailussa tavoitellaan mahdollisimman pitkää ahventa, haukea ja kuhaa (alamitta 45 cm). Saaliskalat mitataan järjestäjän jakamalla mittalaudalla yhden (1) senttimetrin tarkkuudella, valokuvataan ja vapautetaan sen jälkeen välittömästi. Joukkueet saavat jokaisesta lajista sijoituspisteet, joiden summa ratkaisee voiton. Kilpailu on venekuntakohtainen, veneessä korkeintaan 2 henkilöä.

Käytettävien vapakalastusmenetelmien tulee noudattaa Tuomiojärven kalastussääntöjä, mutta yhdessä vavassa saa olla vain yksi viehe. Hyväksyttyihin menetelmiin kuuluvat kaikki vapakalastusmenetelmät, mutta vain keinotekoiset vieheet ja syötit ovat sallittuja. Polttomoottorin käyttö on kielletty. Suosituksena on väkäsettömien koukkujen sekä solmuttoman ja kumihavaksellisen haavin käyttö.

Osallistumismaksu on 10 € / joukkue + tarvittavat henkilökohtaiset kalastusluvat. 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta venekuntaa mahtuu mukaan. Lisätiedot osallistumisesta, kilpailun säännöistä ja palkinnoista löytyvät täältä.

2017-07-11T12:34:05+00:00 heinäkuu 11th, 2017|