Tuomiojärven Vastuullinen Petokalakilpailu 2017 2017-07-11T12:20:01+00:00

Tuomiojärven Vastuullinen Petokalakilpailu 2017

Tuomiojärven Vastuullinen Petokalakilpailu 2017 järjestetään 26.8. klo 9.00–15.00 Jyväskylässä. Kilpailussa tavoitellaan mahdollisimman pitkää ahventa, haukea ja kuhaa (alamitta 45 cm). Saaliskalat mitataan järjestäjän jakamalla mittalaudalla yhden (1) senttimetrin tarkkuudella, valokuvataan ja vapautetaan sen jälkeen välittömästi. Joukkueet saavat jokaisesta lajista sijoituspisteet, joiden summa ratkaisee voiton. Kilpailu on venekuntakohtainen, veneessä korkeintaan 2 henkilöä.

Joukkueilla on kilpailukalojen ilmoittamista varten oltava käytössään älypuhelin, jossa on toimiva internetyhteys ja laadukas kamera.

Käytettävien vapakalastusmenetelmien tulee noudattaa Tuomiojärven kalastussääntöjä, mutta yhdessä vavassa saa olla vain yksi viehe. Hyväksyttyihin menetelmiin kuuluvat kaikki vapakalastusmenetelmät, mutta vain keinotekoiset vieheet ja syötit ovat sallittuja. Polttomoottorin käyttö on kielletty. Suosituksena on väkäsettömien koukkujen sekä solmuttoman ja kumihavaksellisen haavin käyttö.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISET 24.8. mennessä sähköpostilla: olli.saari(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan venekunnan ja kilpailijoiden nimet sekä puhelinnumerot. 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta venekuntaa mahtuu mukaan.

Osallistumismaksu on 10 € / joukkue + tarvittavat henkilökohtaiset kalastusluvat. Lisätiedot kilpailun säännöistä löydät tästä:
TUOMIOJÄRVEN VASTUULLISEN PETOKALAKILPAILUN SÄÄNNÖT 2017

Kilpailun järjestää Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ja Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut. Kilpailukeskuksen osoite on Taulumäentie 47, Jyväskylä.

PALKINNOT

  1. Kalastussetit ja -välineistöä kahdelle (arvo 1000 €, OPM)+ 2 kpl Tuomiojärven kausilupa 2018 + Koolla on väliä -rytkyjä
  2. 2*sähköperämoottori (Ekosähkö) + 2 kpl Prologicin punnitussäkki
  3. 2*50 € lahjakortti (Jokierä) + 2 kpl Savagearin vapautusmatto

Arvontapalkinto: 2 kpl Tuomiojärven kausilupa 2018 + Koolla on väliä -rytkyjä