Tuomiojärven Vastuullinen Petokalakilpailu 2017 2017-08-25T22:42:05+00:00

Tuomiojärven Vastuullinen Petokalakilpailu 2017

Tuomiojärven Vastuullinen Petokalakilpailu 2017 järjestetään 26.8. klo 9.00–15.00 Jyväskylässä. Kilpailussa tavoitellaan mahdollisimman pitkää ahventa, haukea ja kuhaa (alamitta 45 cm). Saaliskalat mitataan järjestäjän jakamalla mittalaudalla yhden (1) senttimetrin tarkkuudella, valokuvataan ja vapautetaan sen jälkeen välittömästi. Joukkueet saavat jokaisesta lajista sijoituspisteet, joiden summa ratkaisee voiton. Kilpailu on venekuntakohtainen, veneessä korkeintaan 2 henkilöä.

Joukkueilla on kilpailukalojen ilmoittamista varten oltava käytössään älypuhelin, jossa on toimiva internetyhteys ja laadukas kamera.

Käytettävien vapakalastusmenetelmien tulee noudattaa Tuomiojärven kalastussääntöjä, mutta yhdessä vavassa saa olla vain yksi viehe. Hyväksyttyihin menetelmiin kuuluvat kaikki vapakalastusmenetelmät, mutta vain keinotekoiset vieheet ja syötit ovat sallittuja. Polttomoottorin käyttö on kielletty. Suosituksena on väkäsettömien koukkujen sekä solmuttoman ja kumihavaksellisen haavin käyttö.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISET 24.8. mennessä sähköpostilla: olli.saari(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan venekunnan ja kilpailijoiden nimet sekä puhelinnumerot. 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta venekuntaa mahtuu mukaan.

Osallistumismaksu on 10 € / joukkue + tarvittavat henkilökohtaiset kalastusluvat. Lisätiedot kilpailun säännöistä löydät tästä:
TUOMIOJÄRVEN VASTUULLISEN PETOKALAKILPAILUN SÄÄNNÖT 2017
Huom. Sääntöihin on tehty pieniä tarkennuksia mm. kalojen ilmoittamiseen liittyen. Muutoksista kerrotaan myös kipparikokouksessa.

Kilpailun järjestää Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ja Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut. Kilpailukeskuksen osoite on Taulumäentie 47, Jyväskylä.

PALKINNOT

  1. Jigaus- ja jerkkaussetit kahdelle (arvo 1000 €, OPM)+ 2 kpl Tuomiojärven kausilupa 2018 + Koolla on väliä -rytkyjä
  2. 2*Motorguide R3-45 Digital 36″ sähköperämoottori (Lahjoittajana Kalastajan Sähkö) + 2 kpl Prologicin punnitussäkki
  3. 2*50 € lahjakortti (Jokierä) + 2 kpl Savagearin vapautusmatto

Arvontapalkinto: 2 kpl Tuomiojärven kausilupa 2018 + Koolla on väliä -rytkyjä

 

PITUUSVEIKKAUSKILPAILU

Kisassa arvuutellaan, minkämoisia kaloja Tuomiojärven Vastuullisessa Petokalakilpailussa 2017 saadaan. Mikä on kilpailun pisimmän ahvenen, hauen ja kuhan yhteispituus? Kerro oma veikkauksesi osoitteessa www.facebook.com/vastuullinen/, josta löytyy oma julkaisu Pituusveikkauskisaa varten. Veikkauksensa voi kertoa myös lauantaina kisakeskuksella.

Kilpailu päättyy lauantaina 26.8. klo 13. Kolme lähimmäksi arvannutta palkitaan Koolla on väliä -rytkyillä, eli tyylikkäällä lippiksellä tai tuubihuivilla! Tasatilanteissa arpa ratkaisee.

 

TULOSSEURANTA

Kilpailutulokset päivittyvät lauantaina lähes reaaliaikaisesti tähän paikkaan. Kilpailun viimeisellä tunnilla ei tuloksia kuitenkaan paljasteta. Lopputulokset ovat selvillä noin klo 16 mennessä.