Fiksu kalastaa

Fiksu kalastaa

Lähetä kysymys kalastuksesta tai haasta työantajasi antamaan aikaa kalastukselle

Mikä on Helsingin keskustan paras kalapaikka? Kuinka narrata virvelillä ahven? Syökö kala paremmin aamulla?

Kysy mitä vaan ja Radio Rock yhdessä Suomen Vapaa-ajankalastajien kanssa selvittää sinulle vastauksen. Kysymyksiisi vastaavat muun muassa kalatalousasiantuntijamme. Kysymyksiin vastataan Radio Rockin ohjelmissa 14.-27.6.2021 ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Facebookissa aina perjantaisin 16.7.-3.9.2021 välisenä aikana.

Alla olevan lomakkeen kautta voit haastaa myös työnantajasi antamaan vähintään tunnin aikaa kalastukseen tänä vuonna. Siihen on hyvä syy, sillä kalastus on hyödyllinen luontoharrastus, joka auttaa irrottautumaan työstressistä. Särkikalojen kalastus ja syöminen on myös ympäristöteko, mikä huolehtii vesistöjemme kunnosta.

Välitämme haasteen eteenpäin yrityksesi HR-osastolle.

Työnantajasi lahjoittamat tunnit voit käyttää esimerkiksi Street Fishing -tapahtumissa, joita järjestetään kesän aikana ympäri Suomen.

Kaikkien haasteen ja/tai kysymysten lähettäneiden kesken arvotaan 1000 euron arvoinen lahjakortti kalareissuun Ahvenanmaalle. Osallistu 30.8.2021 mennessä.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT ja palkinto on arvottu. Palkinnon voitti Markku Vepsäläinen. Onnea! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille ja kireitä siimoja syksyyn!

#fiksukalastaa

Fiksu kalastaa
Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojalauseke-sivulta

Kiinnostaako uudet kalakaverit? Tutustu seuratoimintaamme.

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme sähköpostiisi ja tiedät mistä kalastuksessa puhutaan!

Tutustu myös jäsenyyteemme ja sen mukanaan tuomiin jäsenetuihin.