Kalastusohjaaja Harri Mäläskä

Kalastusohjaaja Harri Mäläskä

Harri toimii kalastusohjaajana Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toimintaan kuuluu nuorten kerhotoiminnan pyörittäminen ja kalastusharrastuksen tukeminen yhteistyössä kalastusseurojen kanssa. Harrin tavoitteena on, että tätä kautta saadaan nuoria ja heidän vanhempiaan innostumaan kalastuksesta, ja sitten pitkässä juoksussa kalastusseuroille uusia innokkaita jäseniä.
Harri tekee yhteistyötä eri koulujen ekä kolmannen sektorin yms. toimijoiden kanssa järjestäen teema- ja tempauspäiviä. Niihin hän tarvitsee ja onneksi myös saa runsaasti vetoapua myös Vapaa-ajankalastajapiiriltä sekä alueellisilta kalastusseuroilta.
Harri asuu perheensä kanssa Oulussa. Hänen opintonsa luokanopettajaksi ovat loppusuoralla. Perhokalastus on kalastusmuodoista lähinnä Harrin sydäntä. Hän pyrkii kuitenkin kalastamaan monipuolisesti eri menetelmillä, jotta oppisi aina jotain uutta kalastusrintamalla.
Samalla hän on ”löytänyt” uudelleen kadotetut lähikalavedet. Lähivesillä hän on kalastanut poikansa kanssa ahkerasti. Perheensä kanssa hän käy myös kevättalvella rautupilkillä sekä kesällä Norjassa lohestamassa ja merikalassa Jäämerellä.

puh. 050 550 6666, s-posti: harri.malaska(at)vapaa-ajankalastaja.fi