Tiedottaja Jaana Vetikko

Tiedottaja Jaana Vetikko

Jaana on työskennellyt järjestössä vuodesta 1995, ensin kalatalouskonsulenttina Suomen Kalamiesten Keskusliitossa ja sittemmin SVK:ssa. Tiedottajan ja Vapaa-ajan Kalastaja -lehden toimitussihteerin tehtäviin hän siirtyi vuonna 2005 ja päätoimittajaksi vuonna 2018.
Jaanan tehtäviin kuuluu järjestön viestinnän suunnittelu ja toteutus sisältäen monipuolisesti niin julkaisut lehtineen ja esitteineen kuin sähköisen viestinnän kotisivuineen ja some-kanavineen. Arjen rutiineihin Helsingin toimistolla kuuluu myös yleiset neuvontatehtävät sekä järjestöarjen pyörittäminen yhdessä muun johtoryhmän kanssa. Ihan kokonaan Jaana ei neuvontakeikkojakaan ole hylännyt, vaan vuosittain hänet näkee niin messuilla kalankäsittelyesityksissä kuin leireillä ja kursseillakin.
Koulutukseltaan Jaana on iktyonomi AMK.
Kalastusmuodoista Jaanalle mieluisimmat ovat hauen heittokalastus sekä onginta. Toki muutakin kalastusta tulee harrastettua. Onpa hän käynyt jo useammat kilpaonginnan MM-kisatkin naisten joukkueessa. Mieleenpainuvin oli se ensimmäinen kisareissu, jossa jahdattiin karppeja Etelä-Afrikan helteessä. Kalastuksen lisäksi Jaana pelaa lentopalloa sekä toimii aktiivisesti toimihenkilönä omissa lentopallo- ja kalastusseuroissaan. Myös ruoanlaitto (kala)reseptien kehittelyineen ja keittokirjoineen kuuluu Jaanan harrastuksiin.

puh. 050 525 7806, s-posti: jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi