Fisuun-joulukalenterista löytyy vinkkejä talviongintaan

Fisuun-joulukalenterista löytyy vinkkejä talviongintaan

Vapaa-ajankalastajien Fisuun-joulukalenterista löytyy vinkkejä talviongintaan
– Tervetuloa kairailemaan luukkuja auki!


Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) vuoden 2022 Fisuun-joulukalenterissa käydään läpi talvionginnan metkuja. Kalenterin jokaisesta luukusta löytyy vinkkejä pilkintään ja täkyongintaan.

Koko perheelle suunnatusta FISUUN-joulukalenterista saa myös kalastusvinkkejä, joita voi hyödyntää vaikkapa tulevissa koko perheen kalastusreissuissa. Fisuun-joulukalenteri löytyy 1.-24.12.2022 @fisuun Facebookissa ja Instagramissa.

Pilkkivinkeistä ei tässä maassa ole pulaa, mutta Fisuun-joulukalenterin 24 päivän tehokurssia eivät monet ole vielä kokeilleet. Kalenterin tavoitteena on kasata junnuille ja muille lajia tapaileville eväät askeltaa jäälle turvallisesti ja kohtalaisin saalisodotuksin tarjoten samalla kokeneemmillekin ajattelemisen aihetta.

”Ja mikä olisi kalenterin luukuille sopivampaa kuin se, että niistä pääsee kurkistamaan myös jään alle. Tervetuloa mukaan kairailemaan luukkuja auki!”, toivottaa kalenteria tuottava SVK:n lasten ja nuorten kalastusohjaaja Mikael Jaakkola.

Fisuun-joulukalenterin tunnelmaan johdattelevan videon voi katsoa: http://www.fisuun.fi/yleinen/fisuun-joulukalenteri-2022.

Lisätietoja:
kalastusohjaaja Mikael Jaakkola p. 050 568 9832, mikael.jaakkola@vapaa-ajankalastaja.fi
tiedottaja Jaana Vetikko, p. 050 525 7806, jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 460 seurassa toimii yhteensä noin 33 000 kalastuksen harrastajaa.