Fisuun-joulukalenterissa Suomen parhaat kalapaikat

Fisuun-joulukalenterissa lennetään Kalle Kalasääsken matkassa Suomen parhaisiin kalapaikkoihin

Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) vuoden 2021 Fisuun-joulukalenterissa matkataan nuoren, seikkailunhaluisen Kalle Kalasääsken matkassa eri puolille Suomea tutustumaan maamme parhaisiin kalapaikkoihin. Koko perheelle suunnatun FISUUN-joulukalenterin opastamana saa hyviä ideoita vaikkapa tuleviin koko perheen kalastusreissuihin. Fisuun-joulukalenteri on 1.-24.12.2021 @fisuun Facebookissa ja Instagramissa.

”Kalle Kalasääski on innokas, maailmaa uteliain silmin tutkaileva nuori kalastajan alku. Hän on juuri saanut kasvatettua siipensä niin lentokykyisiksi, että päättää lähteä omatoimisesti tutustumaan paikkoihin, joissa Ahdin on kerrottu olevan erityisen antelias. Joulukalenteria seuraamalla aloittelijakin on joulukuun 24. päivä mennessä paljon viisaampi siitä, mitä kotimaa tarjoaa kalastusta harrastaville. Ja kokeneempi kalastuskettukin voinee löytää kalenterista itselleen uusia vinkkejä. Tervetuloa mukaan seuraamaan lentomatkaa hyvien kalavesien äärelle, toivottaa kalenteria tuottava SVK:n lasten ja nuorten kalastusohjaaja Mikael Jaakkola.

Faktatietoa esiteltävistä kalastuskohteista löytyy aina someluukun lisäksi vapaa-ajankalastaja.fi/kalastuspaikat/ -sivustolta.
”Fisuun-joulukalenterin tavoite on tänä vuonna nostaa kotimaan kalastuskohteita monipuolisesti esille – mukavan tarinan kera. Haluamme muistuttaa, että aina ei todellakaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan saadakseen mieleenpainuvia kalastuselämyksiä. Toivomme, että joulukalenterista tulisi interaktiivinen, eli että mahdollisimman moni kalenterin seuraaja kävisi jättämässä luukkujen alle omia hyviä vinkkejään jakoon muille. Näin saamme yhdessä piirrettyä alueista entistäkin monipuolisemman kuvan hyvinä kalastuskohteina”, toivoo Jaakkola.

Fisuun-joulukalenterin tunnelmaan johdattelevan videon voi katsoa: https://youtu.be/81p4LvqXo-M

Fisuun-joulukalenteri 1.-24.12.2021 @fisuun Facebookissa ja Instagramissa.

 

Lisätietoja:
tiedottaja Jaana Vetikko, p. 050 525 7806, jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi
kalastusohjaaja Mikael Jaakkola p. 050 568 9832, mikael.jaakkola@vapaa-ajankalastaja.fi

 

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 480 seurassa toimii yhteensä noin 34 000 kalastuksen harrastajaa.