Kalastusohjaaja Jyri Haapanen

Kalastusohjaaja Jyri Haapanen

Tampereella asuvan Jyrin työtehtäviin kuuluu tutustuttaa lapsia, nuoria ja aikuisia kalastuksen pariin Hämeen kouluissa, tapahtumissa, kalakerhoissa ja jopa somessa. Alueen seurat Jyri tuntee hyvin ja tekee niiden kanssa tiivistä yhteistyötä. Jyri rakastaa työskennellä lasten ja nuorten parissa.
Jyri on suorittanut catering-alan perustutkinnon. Vapaa-ajallaan hän valmentaa muun muassa jalkapalloa paikallisseurassa sekä toimii myös Tampereen kaupungin lasten ja nuorten tukihenkilönä. Myös sosiaalinen media on Jyrillä hyvin hallussa ja hän onkin useamman sivun ylläpitäjä.
”Olen koukussa hauen tärppiin, siihen ei voi kyllästyä”, Jyri tokaisee hänen omasta kalastusharrastuksestaan kysyttäessä. Tästä voidaan päätellä, että hauki ja hauen kalastus ovat hänen sydäntään lähellä.
Jyri kuitenkin kalastaa myös muita petokaloja jigaillen. Ahven on hänen suosikkinsa ruokapöydässä, joten jigien heittelyltä ei voi välttyä raaka-ainetta hankkiessa. Pilkkiminen on myös viime vuosina noussut yhdeksi Jyrin lempipuuhista talvella.

puh. 045 169 3977, s-posti: jyri.haapanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi