Kalastusohjaajia haetaan

Onkijoita

Tule innostamaan lapsia, nuoria ja perheitä mukaan kalastusharrastukseen!

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) etsii kalastusohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen seuraaville alueille:
Lappi (Rovaniemi)
Pohjois-Savo (Kuopio)
Keski-Suomi (Jyväskylä)
Pohjanmaa (Vaasa)

Kalastusohjaaja toimii yhteistyössä vapaa-ajankalastajapiirien ja kalastusseurojen kanssa. Kohderyhmänä ovat erityisesti nuoret ja perheet. Työ pitää sisällään kalastuksen ohjausta kalakerhoissa ja kouluissa sekä kalastustapahtumien järjestämistä lapsille, nuorille ja perheille.

Työntekijältä edellytetään ajokorttia, omaa autoa sekä kykyä toimia itsenäisesti. Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, eri kalastusmuotojen tuntemus sekä kalastusalan tai nuorisopuolen koulutus lasketaan eduksi.

Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 9.2. saakka. Sähköiset hakemukset lähetetään osoitteeseen olli.saari@vapaa-ajankalastaja.fi.
Lisätietoja antavat Lapin osalta Petter Nissén, Pohjois-Savon osalta Janne Tarkiainen, sekä Keski-Suomen ja Pohjanmaan osalta Juha Ojaharju.
Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.vapaa-ajankalastaja.fi/yhteystiedot


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 513 seurassa toimii yhteensä noin 40 000 kalastuksen harrastajaa.

www.vapaa-ajankalastaja.fi, www.ottiopas.fi, www.facebook.com/vapaa.ajankalastajat

Ilmoitusta saa jakaa vapaasti.