Kilpailusäännöt

Kilpailusäännöt

Kilpailuun voi osallistua 01.06. – 14.08.2020 klo 16 mennessä. Kaikkien tarinan jättäneiden kesken arvomme pääpalkintona Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatkan (arvo noin 500 – 600 euroa). Lukijamatkan voittaja voi kutsua matkalle mukaan kaverinsa puoleen hintaan. Arvottavien palkintojen joukossa on myös Samsung Galaxy XCover Pro -matkapuhelin (arvo 499 euroa) ja erikoisviehepaketti (arvo 100 e). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinnot

Kilpailun palkinnot tarjoaa yhteistyökumppani ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö. Palkinnot arvotaan 15.08.2020, ja voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä siirtää eteenpäin.

Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Jos palkinto on postitettava, ja lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoa ei jälleen lähetetä.

Force majeure -tilanteissa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi matka, jonka osallistuja on voittanut, peruuntuu Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöstä riippumattomista syistä, järjestö ei ole vastuussa eikä korvausvelvollinen voittajalle.

Osallistuminen

Yhteistyökumppaneiden ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön kilpailun järjestämiseen osallistuneet työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailuun osallistutaan kampanjajulkaisussa annetuilla ohjeilla. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista eikä teknisistä syistä perille saapumattomista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumisista.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa järjestetyt kilpailut eivät ole minkään sosiaalisen median kanavan, kuten esimerkiksi Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö pitää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Käyttöoikeus ja tietojen kerääminen

Jos käyttäjä osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestölle sekä yhteistyökumppaneille, ja antaa luvan julkaista materiaalin järjestön verkkopalvelussa, sosiaalisessa mediassa tai muilla alustoilla sekä yhteistyökumppanin alustoilla, kuten radiolähetyksissä. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistuessasi Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan kilpailuun keräämme ja tallennamme osallistujien tietoja väliaikaisesti kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään kilpailun suorittamiseksi, voittajan tavoittamiseksi sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Lisäksi Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöllä ja yhteistyökumppaneilla on oikeus eri kanavissaan ilmoittaa kilpailun voittajien nimet. Kilpailun järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö. Tarkempi kuvaus henkilötietojen keräämisestä on tietosuojaselosteessamme.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassa olevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.