Onnellisin kalastaja

Osallistu kesäkilpailuun – Ilmianna onnellinen kalastaja!

Vapaa-ajankalastus on ilonlähde jo noin 1,5 miljoonalle suomalaiselle ja se tutkitusti lisää harrastajansa psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointia. Tänä kesänä Suomen Vapaa-ajankalastajat etsiikin maailman onnellisimman maan onnellisimpia kalastajia – siis maailman onnellisimpia kalastajia!

Maailman onnellisin kalastaja

Tunnetko onnellisen vapaa-ajankalastajan, tai tekeekö kalastus sinut onnelliseksi? Ilmianna tuttavasi tai itsesi ja perustele, miksi juuri hän tai sinä olisit maailman onnellisin kalastaja. Mikä kalastamisessa tuottaa iloa ja lisää onnellisuutta ja hyvinvointia? Miten se heijastuu ympäristöön, vaikkapa läheisiin tai kalastuskavereihin?

Kilpailu alkaa 1.6.2022 ja siihen voi osallistua 31.8. klo 16 asti.

Kilpailun pääpalkinto on CTEK CS Free -monitoimilaturi ja CTEK-aurinkopaneeli, joiden arvo on yhteensä noin 600 euroa. Lisäksi ilmoittajien ja ehdokkaiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti metsästys- ja kalastusliike Ruotoon, 100 euron arvoinen viehesetti, Sonyn kannettava langaton kaiutin SRS-XB13 sekä aloittavan kalastajan ongintavälinesetti.

Osallistu kilpailuun ja kerro ehdotuksesi maailman onnellisimmaksi kalastajaksi alla olevalla lomakkeella. Onnea kisaan!

Onnellisin kalastaja
Ehdokkaani maailman onnellisimmaksi kalastajaksi (täytä ehdokkaan yhteystiedot):
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 41.94MB
Omat yhteystietoni: