Saara-Sofia Sirén valittiin vapaa-ajankalastajien puheenjohtajaksi

Saara-Sofia Sirén valittiin vapaa-ajankalastajien puheenjohtajaksi

Saara-Sofia Sirén.

Vapaa-ajankalastajien puheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Saara-Sofia Sirén ja varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Seppo Eskelinen

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) syyskokouksessa Helsingissä 23.11.2019 valittiin vuosiksi 2019-2021 järjestön puheenjohtajaksi kansanedustaja Saara-Sofia Sirén ja varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Seppo Eskelinen.

Saara-Sofia Sirén.

Varsinais-Suomen vaalipiiristä oleva Saara-Sofia Sirén on ollut vuodesta 2017 lähtien SVK:n varapuheenjohtajana. Saara-Sofia Sirén on kauppatieteiden maisteri  ja Kokoomuksen toisen kauden kansanedustaja. Hän on eduskunnan ympäristövaliokunnan jäsen. Sirén on toiminut hyvin aktiivisesti vapaa-ajankalastusta edistävissä asioissa ja vaikuttanut esimerkiksi Suomen vanhentuneen vapaa-ajankalatalouden kehittämisstrategian päivittämiseen, joka saatiin valmiiksi maa- ja metsätalousministeriössä lokakuussa 2019.

Savo-Karjalan vaalipiiristä tuleva toiminnanjohtaja Seppo Eskelinen on sosialidemokraattien ensimmäisen kauden kansanedustaja. Seppo Eskelinen on eduskunnnan maa- ja  metsätalousvaliokunnan jäsen.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön toisena varapuheenjohtajana jatkaa filosofian maisteri Emma Kari (vih) Helsingin vaalipiiristä. Emma Kari on toisen kauden kansanedustaja,  eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsen ja Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Markku Marttinen, puh. 044 759 9717, markku.marttinen@vapaa-ajankalastaja.fi

 

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 506 seurassa toimii yhteensä noin 38 000 kalastuksen harrastajaa.