Rekry: Kalastusohjaajat

Rekry: Kalastusohjaajat

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK) etsii täydennystä koko maan kattavaan kalastusohjaajaverkostoonsa määräaikaiseen työsuhteeseen seuraaville alueille

Häme (Tampere)

Keski-Suomi (Jyväskylä)

Kalastusohjaajana työsi pääkohderyhmänä ovat lapset, nuoret ja perheet. Tehtäviisi kuuluu kalastuksen ohjausta kalakerhoissa, leireillä ja kouluissa sekä kalastustapahtumien järjestämistä ja muuhun SVK:n nuoriso- ja perhetoimintaan osallistumista. Lisäksi pääset opastamaan aikuisia kalastusharrastuksen pariin.
Työt alkavat 2.5. mennessä ja kestävät 14.3.2024 saakka. Työaika on keskimäärin 29 tuntia viikossa (75 % työaika).

Sinulta edellytetään ajokorttia, omaa autoa, sosiaalisen median käyttötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti ja innostavasti. Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, eri kalastusmuotojen tuntemus sekä kalastusalan tai nuorisopuolen koulutus lasketaan eduksi.
Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työn innostavassa ja mukavassa kalastusperheessämme. Työssäsi sinulla on mahdollisuus ideoida, kehittää ja toteuttaa kattavasti järjestömme nuoriso-, perhe- ja aikuistoimintaa.

Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 26.3.2023 saakka. Sähköiset hakemukset (+ CV) lähetetään osoitteeseen olli.saari@vapaa-ajankalastaja.fi.

Lisätietoja antavat Hämeen osalta Janne Rautanen ja Keski-Suomen osalta Juha Ojaharju, yleisiin kysymyksiin vastaa Olli Saari. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.vapaa-ajankalastaja.fi/yhteystiedot.

 

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 450 seurassa toimii yhteensä noin 32 000 kalastuksen harrastajaa.
vapaa-ajankalastaja.fi, fisuun.fi, facebook.com/vapaa.ajankalastajat

Ilmoitusta saa jakaa vapaasti.