Kalastusohjaaja Samu Pirinen

Kalastusohjaaja Samu Pirinen

Samu aloitti Hämeen piirin kalastusohjaajana keväällä 2023. Pääpainopisteenä hänen työssään on lasten, nuorten ja perheiden ohjaaminen kalastusharrastuksen parissa kouluissa, kerhoissa ja tapahtumissa – aikuistyötä kuitenkaan unohtamatta!
Samu pitää tukikohtaansa Tampereella, mutta työ vie mennessään tarvittaessa kauemmaksikin pitkin Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen maakuntia. Samu toivoo alueen seuroilta ja toimijoilta aktiivista otetta yhteydenottoihin ja odottaa innolla tulevaa yhteistyötä!
Kalastusharrastuksensa Samu aloitti pikkupoikana perinteisesti mato-ongella mummolan laiturilla ahvenia ja särkiä narraten, mutta isän vanhalla virvelillä pyydystetty ensimmäinen hauki vei mennessään ja kovaa. Samun mielestä hauki onkin yhä maailman upein kala ja hauen heittokalastus on hänen lempparikalastusmuotonsa.
Vesien lämmetessä myös ahvenenkalastus maistuu ja uutena juttuna Samu on tutustunut särkikalojen ongintaan. Talvella harrastus painottuu ahvenen pilkkimiseen sekä vieheiden rakenteluun ja tuunaamiseen.

puh. 045 347 5055, s-posti: samu.pirinen(at)vapaa-ajankalastaja.fi