Suurkalat

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) kerää tietoja saaduista suurkaloista suurkalarekisteriin, myöntää suurkalastajan ansiomerkit, ylläpitää vuosittaista Vuoden Suurkalastajakilpailua sekä Hall of Fame-listaa. Suurkalarekisteriin kerätään tietoja niin aktiivisin välinein kuin pyydyksin saaduista kaloista. Sen kalalajit ja vähimmäispainorajat sekä kilpailun säännöt näet tästä.

Suurkalan voi ilmoittaa kirjeellä tai sähköisesti

Pyytämäsi suurkalan voit ilmoittaa sähköisellä ilmoituslomakkeella.  Suurkalan voi ilmoittaa myös tulostettavalla ilmoituslomakkeella, joka lähetetään osoitteseen: Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöön, Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki.

Kalarekisteristä löydät kaikki sähköisesti ilmoitetut suurkalat. Kalarekisteristä voit tarkastella myös muiden ilmoittamia suurkaloja.
Eniten eri lajien suurkaloja saaneet henkilöt on listattu suurkalarekisteröintien Hall of Fame sivulle.

Ilmoitukset ennätyskalarekisterin ilmoitusrajan ylittävistä kaloista toimitetaan edelleen suurkalakilpailusta Suomen ennätyskalalautakunnan käsittelyyn.

Täydelliset tiedot suurkalakilpailuun ilmoitetuista kaloista löytyvät Extranetistä. Pääset kirjautumaan Extranettiin rekisteröitymällä ensin sivujen käyttäjäksi ja kirjautumalla sen jälkeen sisään.

Lisätietoja antaa Jaana Vetikko p. 050 525 7806, e-mail: jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi.