Kauppa

Jesse-vaappu, väri MW

12,00

Erikoisvärinen Jesse-vaappu, värinä MW

Varasto loppu

Osasto:
Kuvaus

Jesse-vaapun pyytävyydestä ei liene epäselvyyksiä, siitä on jo roppakaupalla todisteita mm. SE-kuhan muodossa. Väreistä ja värityksistä voidaan olla monta mieltä ja jokaisen kalastajan pakeista löytyy varmasti jokin suosikkiväri. SVK:n kalatalousasiantuntijat Janne Rautanen, Marcus Wikström ja Risto Tarikka kalastavat kaikki hiukan toisiinsa nähden erilaisissa ympäristöissä. Miehet ryhtyivät eräänä kauniina talvipäivänä miettimään itselleen ja vesilleen parasta mahdollista väritystä tutun ja turvallisen Jesse-vaapun ylle, ja tuloksena on nyt kolme uutta ässää erityisesti kuhan- ja hauenpyytäjän hihaan!

Erikoisväriset Jesset saat vain meiltä. Osoituksena aitoudesta on kunkin konsulentin nimikirjaimet vaappujen vasemmassa kyljessä. Malli on tuttu ja turvallinen 11cm/14g. Uintisyvyys maksimissaan 2,5m. Nappaa omasi!

”Puna-oranssi toimii viehevärinä monen monessa vesistössä, ja onkin käytetyimpiä ärsykevärejä. Erityisen pyytävä se on tummanvetisissä järvissä ja monesti se toimii myös – jopa yllättävän hyvin – Suomenlahden vihertävissä rannikkovesissä. Vaapun käänteinen väritys syntyi ajatuksesta kääntää saaliskalojen luonnollinen suojaväritys väärin päin, jotta näkyvyys korostuisi entisestään. Musta vatsa erottuu vaaleaa taivasta vasten todella hyvin ja keltainen selkä tummaa järvi- tai meripohjaa vasten iljettävän koukuttavasti. Kylkien mustat pilkut puna-oranssilla pohjalla tarjoavat kitaa sopivasti aukovan kontrastin. Vavat kaarelle!”

– Marcus Wikström –