Kauppa

Jesse-vaappu, väri RT

12,00

Erikoisvärinen Jesse-vaappu, värinä RT

Osasto:
Kuvaus

Jesse-vaapun pyytävyydestä ei liene epäselvyyksiä, siitä on jo roppakaupalla todisteita mm. SE-kuhan muodossa. Väreistä ja värityksistä voidaan olla monta mieltä ja jokaisen kalastajan pakeista löytyy varmasti jokin suosikkiväri. SVK:n kalatalouskonsulentit Janne Rautanen, Marcus Wikström ja Risto Tarikka kalastavat kaikki hiukan toisiinsa nähden erilaisissa ympäristöissä. Miekkoset ryhtyivät eräänä kauniina talvipäivänä miettimään itselleen ja vesilleen parasta mahdollista väritystä tutun ja turvallisen Jesse-vaapun ylle, ja tuloksena on nyt kolme uutta ässää erityisesti kuhan- ja hauenpyytäjän hihaan!

Erikoisväriset Jesset saat vain meiltä. Osoituksena aitoudesta on kunkin konsulentin nimikirjaimet vaappujen vasemmassa kyljessä. Malli on tuttu ja turvallinen 11cm/14g. Uintisyvyys maksimissaan 2,5m. Nappaa omasi!

”Lilaselkäinen ja kultakylkinen Jesse RT on erittäin ottava väritys olosuhteissa missä on valoa. Väritys on toimiva kirkkaissa ja humusväritteisissä vesissä missä ei ole savi- tai leväsamennusta. Väritys on pyytänyt hyvin kuhaa Saimaan pääreitillä, Oulujärvellä, Päijänteellä ja Näsijärvellä, etenkin alkukaudesta kun kuhat saalistavat lämpimässä pintakerroksessa. Loppukesän syvemmästä ja hämärästä kerroksesta kalastettaessa tarvitaan oranssia tai keltaista viehettä. Oranssi vatsa  muistuttaa syysvesien kuhien ja haukien herkusta, mätimuikusta. Siimat soimaan!”

– Risto Tarikka –