Kauppa

Vapaa-ajan Kalastaja

45,00

Suomen paras vapaa-ajankalastuksen erikoislehti. Monipuolista tietoa kalastusharrastuksesta. Ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Osasto:
Kuvaus

Vapaa-ajan Kalastaja -lehti on uudistunut

Vapaa-ajan Kalastaja on Suomen paras ainoastaan kalastukseen keskittynyt julkaisu. Se on korkeatasoinen lehti, jonka sisältö käsittelee kalastusta monipuolisesti. Lehdestä löytyy tietoa kalapaikoista ja kalastusvälineistä sekä haastatteluja mielenkiintoisista kalastuksen harrastajista. Mukana on lopettavan Urheilukalastus-lehden suositut palstat Vavan varressa ja Lääkärin määräyksestä. Lehti ottaa kantaa myös kalastuspolitiikkaan. Se painetaan hyvätasoiselle aikakauslehtipaperille.

Vapaa-ajan Kalastaja tavoittaa suuren osan suomalaisista kalastuksen harrastajista. Sen levikki on yli 43 000 kappaletta ja lukijoita on yli 100 000. Vuoden 2014 alusta lehti tulee sekä tilaus- että irtonumeromyyntiin. Silti lehti säilyy Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenlehtenä. Vapaa-ajan Kalastaja ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Hinnat
Kotimaassa (Suomi)  45 euroa/ vuosi
Pohjoismaissa (Nordiska länder) 51 euroa/ vuosi
Muut maat (rest of the world) 58 euroa/vuosi
Irtonumeron hinta on 9 euroa.

Tilauksen voi tehdä myös ottamalla yhteyttä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöön, Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki,  vapaa-ajankalastaja(at)vapaa-ajankalastaja.fi, fax. (09) 684 9904, puh. 050 525 7806/ Jaana Vetikko.