Kalastajan sähkö 2017-06-20T10:43:54+00:00

Mitä on Kalastajan sähkö?

Kalastajan sähkö on Ekosähkön myymää, alkuperäjäljitettävää uusiutuvaa energiaa, jolle on myönnetty Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia -merkintä. Kalastajan sähkö -tuotteen vuotuista energiaa vastaava määrä EKOenergia kelpoisia tuuli- ja biovoima -alkuperäoikeuksia peruutetaan vuosittain alkuperäjärjestelmässä. Tällä toimella varmistetaan tämän tuotteen alkuperälupaus ja sen laatu. Sähköntuotannon alkuperä voidaan siis jäljittää yksittäisille suomalaisille tuotantolaitoksille asti.
Kalastajan sähkö tuotetaan tuulivoimalla ja bioenergialla. Tätä sähköä ostava kuluttaja saa sopimusvahvistuksen yhteydessä sertifikaatin sähkön alkuperästä. Hankintalähteitä lisättäessä painotetaan tuotantoa pienvoimalaitoksissa. Kalastajan sähkö on aidosti vihreää ja ekologista sähköä, jonka alkuperä on todistettavissa.

Koolla on väliä –hanke saa tukea

Ekosähkön uusi Kalastajan sähkö tukee Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön Koolla on väliä –hanketta. Jokainen kalastaja voi omalla valinnallaan olla tukemassa kestävän ja vastuullisen vapaa-ajankalastuksen kehitystä.
Ekosähkö maksaa 2,5 prosenttia käytetyn Kalastajan sähkön energian tuotosta Koolla on väliä –hankkeeseen. Kalastuksen ystäville sähkö on samanhintaista kuin muukin Ekosähkö.

Miten voin tehdä Kalastajan sähkö -sopimuksen?

Kalastajan sähkö -sopimuksen voi tehdä:

  • Ekosähkön nettisivuilla, ekosahko.fi
  • Soittamalla Ekosähkön asiakaspalveluun 0800 9 2480 arkisin klo 8-20
  • Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ekosahko.fi

Ekosähkö tukee Koolla on väliä –hanketta käytetyn Kalastajan sähkön energian tuotosta. Kalastuksen ystäville sähkö on samanhintaista kuin muukin Ekosähkö.