Yhteisöjäsenet esittelyssä

SVK:N YHTEISÖJÄSENET ESITTELYSSÄ

Motonet

Motonet on suomalainen perheyritys, jonka erikoistavaratalot sijaitsevat 23 paikkakunnalla Suomessa. Yritys tarjoaa kattavasti tarvikkeet ja välineet veneilyyn, kalastukseen, eräilyyn, metsästykseen ja retkeilyyn. Motonetin tavarataloista ja verkkokaupasta löytyy mm. Abu Garcian, Rapalan, Daiwan, Kuusamon, Shimanon, Savage Gearin ja Okuman tuotteita kuten vavat, kelat, vieheet ja uistimet, onkimadot, kalastussetit, siimat ja perukelangat, kalastuslaukut ja kalastuspakit sekä kaikuluotaimet ja yhdistelmälaitteet. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet.

Kovaa vauhtia laajeneva tavaratalojen verkosto ulottuu pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle saakka ja ensi vuonna myös Tallinnaan. Tällä hetkellä ketjulla on 23 tavarataloa, Outlet-myymälä, postimyynti ja verkkokauppa. Yrityksen palveluksessa on yli 900 henkilöä. Motonet kuuluu Broman Group -konserniin. Katso lisää: www.motonet.fi.

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavaratalo tekeville ihmisille.  Hong Kong tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista. Hong Kongin 530 työntekijää palvelee 27 tavaratalossa ympäri Suomea ja Happy Angler -verkkokauppa palvelee laajalla tuotevalikoimalla koko maan kattavasti. Kalastusverkkokauppa toimii myös kansainvälisesti.

Hong Kong -tavaratalojen ja verkkokaupan valikoimasta löytyy kaikki kalastustarvikkeet oletpa sitten tavallinen sunnuntaikalastaja, intohimoinen pro-kalastaja tai jotakin siltä väliltä. Vieheet, kelat, vavat, siimat, perhokalastusvälineet, kalastustarvikkeet, kalastustekstiilit, pyydyskalastustarvikkeet ym. yhdistettynä asiantuntevaan palveluun varmistavat, että saat juuri oikeat varusteet edulliseen hintaan.

Happy Angler verkkokaupassa kalastustarvikkeiden valikoimamme on Suomen laajin ja tarjolla on myös paljon kalastustietoa, videoita ja asiantuntijoiden vinkkejä. www.happyangler.fi


Petäys Resortin luonnonkaunis niemi sijaitsee Vanajaveden rannalla (järven pinta-ala n. 120 km2), vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Tarjoamme monipuoliset palvelut parhaiden kalavesien äärellä: hyvät parkkialueet, veneenlaskupaikka, vierasvenesatama, jääkone, kalankäsittelypiste ja maukas Rantaravintola Kaisa. Talvella tarjoamme suositun pilkkipaikan palveluineen. Upea järvimaisemamme tarjoaa täydellisen paikan lomalle, kokoukselle ja juhlatilaisuudelle. Käytössänne ovat 72 huonetta, kokoustilamme, 3 ravintolaa ja 20 ilmaista aktiviteettia ympäri vuoden.
Tervetuloa viihtymään! www.petays.fi