Yhteisöjäsenet esittelyssä

SVK:N YHTEISÖJÄSENET ESITTELYSSÄ

Motonet

Motonet on suomalainen perheyritys, jonka erikoistavaratalot sijaitsevat 23 paikkakunnalla Suomessa. Yritys tarjoaa kattavasti tarvikkeet ja välineet veneilyyn, kalastukseen, eräilyyn, metsästykseen ja retkeilyyn. Motonetin tavarataloista ja verkkokaupasta löytyy mm. Abu Garcian, Rapalan, Daiwan, Kuusamon, Shimanon, Savage Gearin ja Okuman tuotteita kuten vavat, kelat, vieheet ja uistimet, onkimadot, kalastussetit, siimat ja perukelangat, kalastuslaukut ja kalastuspakit sekä kaikuluotaimet ja yhdistelmälaitteet. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet.

Kovaa vauhtia laajeneva tavaratalojen verkosto ulottuu pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle saakka ja ensi vuonna myös Tallinnaan. Tällä hetkellä ketjulla on 23 tavarataloa, Outlet-myymälä, postimyynti ja verkkokauppa. Yrityksen palveluksessa on yli 900 henkilöä. Motonet kuuluu Broman Group -konserniin. Katso lisää: www.motonet.fi.


Petäys Resortin luonnonkaunis niemi sijaitsee Vanajaveden rannalla (järven pinta-ala n. 120 km2), vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Tarjoamme monipuoliset palvelut parhaiden kalavesien äärellä: hyvät parkkialueet, veneenlaskupaikka, vierasvenesatama, jääkone, kalankäsittelypiste ja maukas Rantaravintola Kaisa. Talvella tarjoamme suositun pilkkipaikan palveluineen. Upea järvimaisemamme tarjoaa täydellisen paikan lomalle, kokoukselle ja juhlatilaisuudelle. Käytössänne ovat 72 huonetta, kokoustilamme, 3 ravintolaa ja 20 ilmaista aktiviteettia ympäri vuoden.
Tervetuloa viihtymään! www.petays.fi