Mimmit kalastaa!

Mimmit kalastaa -hanke

Suomen Vapaa-ajankalastajien toteuttama ja koordinoima Mimmit kalastaa -hanke on sinfonia naiskalastukselle. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta kalastavien naisten kuningatarkunta! Hankkeen tavoitteena on edistää tyttöjen ja naisten kalastusharrastusta ja madaltaa kalastusharrastuksen aloittamisen kynnystä erilaisin kannustavin sisällöin ja tapahtumin. Hanke starttasi 2022 alkuvuodesta ja tämän jälkeen hankkeen kautta on jo päässyt yli 1000 mimmiä kalaan kautta Suomen! Yli 50 yhteistyökumppaniamme ovat aktiivisesti järjestäneet tapahtumia mimmeille ja olemmekin saaneet tavoitellusti KOHTUUTONTA INNOSTUMISTA aikaan mimmeissä!


Kotisivuiltamme löydät paljon tietoa muun muassa kalastuksen aloittamista, erilaisista mimmien tapahtumista, mimmien kokemuksia eri kalastustavoista, kalastavien mimmien valokuvanäyttelyn sekä myös mimmien lemppari kalareseptejä.

Lähde matkaamme rakentamaan Suomesta  naiskalastajien kuningatarkuntaa! 

Hanketta rahoitetaan maa- ja metsätalousministeriön kalastonhoitomaksuvaroista.

#mimmitkalastaa #vapaa_ajankalastajat


Toteuttajasta

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK) on Suomen suurin vapaa-ajankalastajien järjestö. Toiminnassa on mukana 13 vapaa-ajankalastajapiiriä, n. 450  seuraa ja  32 000 jäsentä.  Edistämme yhdessä vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvomme järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa.

Vapaa-ajankalastus tuo harrastajalleen niin iloa, elämyksiä, kavereita kuin terveyttäkin. Suomen Vapaa-ajankalastajien tehtävänä on mahdollistaa tämä neuvonnan, edunvalvonnan ja kattavien palvelujen avulla sekä työskentelemällä kestävien kalakantojen ja puhtaampien vesien puolesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.