Lähde Fisuun!

Uusia taitoja, elämyksiä, kavereita, tapahtumia!

Tule mukaan innostumaan kalastuksesta, hakemaan uutta oppia ja vinkkejä kalastukseen, tai vaikkapa osallistumaan moniin lasten ja nuorten tapahtumiimme.

Oletpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi kalastaja, Fisuun.fi löydät kaiken etsimäsi kalastukseen!

Vuosittain järjestämme kymmeniä leirejä, satoja koulutapahtumia ja kerhoiltoja, ja tarjoamme yli 15 000 lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla kalastusta ja päästä mukaan kalastusharrastuksen pariin.


Vaikuttavaa nuorisotoimintaa kautta maan!

Lapsille, nuorille ja koko perheelle kautta maan, ympäri vuoden.

FISUUN-VINKEISTÄ löydät ideoita eri kalastuskausiin, ohjeita omien kalastusvälineiden rakentamiseen, tietoa lajikalastuksesta, sekä laajasti tietoa eri kaloista ja kalastustavoista. FISUUN.FI-osoitteesta löydät paljon kalastukseen liittyvää toimintaa. LEIREILTÄ saat uutta oppia vaikkapa uisteluun tai perhokalastukseen, vietät kesälomapäiviä mukavasti muiden kanssa kalastellen. KERHOISSA pääset muun muassa rakentamaan itse onkilaitteita ja uistimia. Kerhoja on kautta maan, kesäisin ja talvisin, myös perheille. Myös useat KALASTUSSEURAT ympäri Suomen tarjoavat erilaisia kalastusaktiviteetteja lapsille, nuorille ja koko perheelle! Mikäli sopivaa kalastusseuraa ei löydy, voit liittyä virtuaaliseen Fisuun-kalastusseuraan, jolloin saat myös kaikki Vapaa-ajankalastajien jäsenedut, sekä mm. alhaisemmat osallis-tumismaksut leireille.

Tule mukaan jengiin!

Tule mukaan!

Liity jäseneksi virtuaaliseen Fisuun-kalastusseuraan tai etsi lähin oma kalastusseurasi

Jäsenenä nautit upeista jäseneduistamme

Nappaa jäsenedut

Saat kotiisi Vapaa-ajan Kalastaja -lehden 6 kertaa vuodessa, sekä paljon muita jäsenetuja!

Tapahtumakalenteri

Ajankohtaista

 • Odotettu rapukausi käynnistyy

  Kategoria: Tiedotteet
  Julkaistu:

  Ravustuskausi käynnistyy jälleen heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään. Ravustus ja ravuilla herkuttelu on monelle yksi kesän kohokohdista. Kesän rapusaaliista odotetaan lämpimän alkukesän perusteella hyvää.

 • Odotettu rapukausi käynnistyy

  Kategoria: Tiedotteet
  Julkaistu:

  Ravustuskausi käynnistyy jälleen heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään. Ravustus ja ravuilla herkuttelu on monelle yksi kesän kohokohdista. Kesän rapusaaliista odotetaan lämpimän alkukesän perusteella hyvää. Ravustus on hauskaa yhdessä tekemistä kavereiden tai perheen kanssa. Ravustaessa voi samalla nauttia kotimaan luonnosta ja herkutella lähijärvien antimilla – lisäksi voi vieläpä syödä haitallista vieraslajia … Jatkuu