Vapaaehtoiseksi

Lähde mukaan Suomen suurimpaan kalastusperheeseen

Haluaisitko jakaa kalastusosaamistasi vasta-alkajille, jotta muutkin saavat kalastuskipinän? Tule vapaaehtoiseksi Suomen Vapaa-ajankalastajien joukkoon! Jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi nuorisotoimijaksi, se onnistuu tästä.

Yhdessä kalastusseurojen ja vapaa-ajankalastajapiirien kanssa me ylläpidämme ja luomme tämän päivän ja tulevaisuuden kalastuskulttuuria. Lähde sinäkin toimimaan yhdessä paremman kalastuksen puolesta.

Juuri sinua tarvitaan

Osaatko auttaa kalan irroituksessa koukusta ja vaihtaa tarvittaessa madon? Osaatko keittää kahvia ja leipoa talkootarjottavia? Tykkäätkö somettaa ja kertoa kalastustarinaa? Tai onko uuden ideointi sinun juttusi?

On lukemattomia tapoja, miten voit osallistua järjestömme vapaaehtoistoimintaan. Jokaiselle löytyy sopiva tehtävä oman osaamisen ja mielenkiinnon pohjalta, eikä mikään panos ole liian pieni. Toiminnassa mukana olemalla saat elämyksiä, kavereita ja sisältöä elämään.

”Nuorten kanssa kalastusharrastuksen parissa toimiminen antaa paljon enemmän elämyksiä ja kokemuksia kuin niitä ehkä itse yksin saisi. Nuorelle ja lapselle saatu onnistuminen on myös onnistuminen itselleni.” Markus Nordman, Palatsi Fishing Team, Lounais-Suomen Vapaa-ajankalastajat.

Ihmisiin ja toimintaan tutustut helposti osallistumalla aluksi vaikka tapahtumaan tai talkoisiin. Voit esittäytyä rohkeasti järjestäjälle tai jättää yhteystietosi, niin saat tietää tulevasta toiminnasta. Jokainen on tervetullut osallistumaan toimintaan omien aika- ja muiden resurssien puitteissa. Jaettu vastuu tekee toiminnasta mielekästä kaikille. Toimimalla yhdessä luomme tärkeää sosiaalista pääomaa.