Onki24

Vuoden 2021 Onki24 on kilpailtu onnistuneesti. Kiitos kaikille osallistujille. Seuraavan kerran Onki24 järjestetään 2.7.2022. Laittakaahan päiväys kalenteriin!

Mikä ihmeen Onki24?

Onki24 on ongintaan ja erityisesti särkikaloihin tähtäävä koko kansan kalastuskilpailu. Kilpailu järjestetään la 3.7. klo 00:00 – 24:00. Kilpailuvesistönä toimii kaikki Suomen onkimiseen ja kelaonkimiseen sallitut vesistöt.
• Kilpailukeskus toimii virtuaalisesti (etänä) ja sijaitsee SVK:n sopivaksi katsomassa paikassa.
• Kilpailussa on kaksi sarjaa; Fiilistely-sarja sekä Pro-sarja.
• Kilpailu käydään vain joukkuetasolla. Molempien sarjojen joukkueet koostuvat kahdesta (2) henkilöstä. Kilpailussa voidaan kalastaa sekä rannalta että veneistä.
• Kilpailijat/joukkueet voivat osallistua vain yhteen sarjaan (Fiilistely- tai Pro-sarjaan), ei molempiin.
• Kilpailukalat ovat särki, seipi, säyne, suutari, sorva, ruutana ja lahna.
• Kilpailijat ottavat ottavat kilpailukaloista kuvan mittalaudan päällä ja lähettävät sen älypuhelimella kisajärjestäjälle myöhemmin ilmoitettavien ohjeiden mukaan.
• Joukkueen tulokseksi lasketaan kolmen (3) pisimmän kalan yhteispituus, lajista riippumatta (esim. 2 särkeä + 1 lahna tai 3 suutaria jne.).  Suurimman yhteispituuden kalastanut joukkue on voittaja.
• Kilpailun järjestää Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö.

Tagi on: V

Tulosseuranta

Pro-sarja

Fiilistelysarja

Kertoimet

Jotta kilpailukalat olisivat vertailukelpoisia keskenään, on kilpailukaloille annettu seuraavat kertoimet:
lahna: 1
ruutana: 1,6
seipi: 2,4
sorva: 1,8
suutari: 1,2
särki: 1,8
säyne: 1,15

Kilpailijoiden ei tarvitse itse laskea kertoimia, vaan kisaohjelma laskee ne automaattisesti ilmoitettujen todellisten pituuksien perusteella.

Ketkä saavat osallistua kilpailuun?

Onki24 on avoinna kaikille, siis aivan kaikille! Iällä tai sukupuolella ei siis ole väliä. Kilpaillaan kahden hengen joukkueissa.

Huomatkaa, että alle 18-vuotiailta kilpailijoilta vaadimme vanhemman tai huoltajan (vanhempainvastuunkantajan) kirjallisen suostumuksen ilmoittautumiseen ja henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn tietosuoja-asetuksessa määritellyn velvoitteen mukaan. Tämä on ehdoton vaade koskien alle 18-vuotiaita kilpailijoita, muutoin joukkue ei voi osallistua kilpailuun. Vanhempainvastuunkantajan allekirjoittama ja päivätty vapaamuotoinen suostumuskirje tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen onki24@vapaa-ajankalastaja.fi ilmoittautumisen päättymispäivään eli 21.6. mennessä.

Palkinnot

Vuoden 2021 Onki24:n yhteistyökumppanina ja palkintojen lahjoittajana toimii Nordic Sports Finland. Palkinnot ovat lahjakortteja.

Palkinnot sarjoittain:
Fiilistelysarja: Sija 1. 2 x 160 € lahjakortti, sija 2. 2 x 90 € lahjakortti, sija 3. 2 x 50 € lahjakortti

Pro-sarja: Sija 1. 2 x 220 € lahjakortti, sija 2. 2 x 130 € lahjakortti, sija 3. 2 x 70 € lahjakortti

Lisäksi Suomen Vapaa-ajankalastajat arpoo omaan verkkokauppaansa kaikkien osallistujien kesken 5 kpl 30 € lahjakortteja sekä palkitsee 200 euron arvoisella kalastustarvikepaketilla jäsenseuransa, jota edustavia joukkueita on kilpailussa mukana eniten. Edustamansa jäsenseuran nimen voi ilmoittaa ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan ennakkoon tällä sivulla alempana olevalla lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.6.

Osallistumismaksut
Pro-sarja:
– 15 € SVK:n jäsenjoukkueille (= molemmat osallistujat SVK:n seura- tai suorajäseniä)
– 20 € muille

Fiilistely-sarja
– 5 € SVK:n jäsenjoukkueille (= molemmat osallistujat SVK:n seura- tai suorajäseniä)
– 10 € muille

Joukkueen osallistumismaksu maksetaan 21.6. mennessä Suomen Vapaa-ajankalastajien tilille: Nordea FI2214693000243267
Kirjoita maksun viestikenttään Onki24 sekä joukkueesi nimi.

Osallistumismaksu sisältää kilpailun mittatarran, joka lähetetään kilpailujärjestäjän toimesta kaikille osallistumismaksun suorittaneille joukkueille.

Mahdolliset muutokset joukkueissa tulee ilmoittaa 21.6. mennessä osoitteeseen onki24@vapaa-ajankalastaja.fi.

Jokainen kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan. Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ei vakuuta kilpailijoita. Ilmoittautumalla kilpailuun kilpailija/joukkueet hyväksyvät kilpailun säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjä voi käyttää kilpailijoiden/joukkueiden kilpailukaloistaan ottamia valokuvia korvauksetta kaikkeen vapaa-ajankalastusta edistävään toimintaan. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun facebook-sivulla.
Ilmoittautumalla kisaan joukkueen jäsenet hyväksyvät myös henkilö- ja yhteystietojensa tallentamisen osallistujatietokantaan. Onki24:n tietosuojaselosteeseen voit perehtyä tästä.

Alle 18-vuotiailta osallistujilta vaadimme vanhempainvastuunkantajan kirjallisen suostumuksen yhteystietojen keräämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn.

Facebook tai Instagram eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Tärkeät päivämäärät

Kilpailupäivä on la 3.7.2021 klo 00.00 – 24.00.
Ilmoittautuminen alkaa 12.5.
Ilmoittautuminen, osallistumismaksun maksaminen ja mahdolliset joukkuemuutokset viimeistään 21.6.
Tulosten julkistaminen 4.7.2021 (su) klo 10.

Tutustu sääntöihin alla
Fiilistelysarjan säännöt
Pro-sarjan säännöt

Kysyttävää?
Ota yhteyttä onki24@vapaa-ajankalastaja.fi

Kilpailukalat esittelyssä