Suomen Vapaa-ajankalastajien rekryt

Suomen Vapaa-ajankalastajien rekryt

Vapaa-ajankalastus tuo harrastajalleen iloa, elämyksiä, kavereita ja terveyttä. Suomen Vapaa-ajankalastajien tehtävänä on mahdollistaa tämä neuvonnan, edunvalvonnan ja kattavien palvelujen avulla sekä työskentelemällä kestävien kalakantojen ja puhtaampien vesien puolesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 480 seurassa toimii noin 34 000 kalastuksen harrastajaa. Visionamme on olla Suomen vaikuttavin kalastusperhe toimimalla yhdessä paremman kalastuksen puolesta. Tutustu SVK:n strategiaan 2022-2026.


Hakuaika on päättynyt Pohjois-Savoon ja Keski-Suomeen. Hämeen haku on edelleen auki toistaiseksi.

Kalastusohjaaja (3 kpl)

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) etsii täydennystä koko maan kattavaan kalastusohjaajaverkostoonsa määräaikaiseen työsuhteeseen seuraaville alueille:
Häme (Tampere)
Pohjois-Savo (Kuopio)
Keski-Suomi (Jyväskylä)

Kalastusohjaaja toimii yhteistyössä SVK:n vapaa-ajankalastajapiirien ja kalastusseurojen kanssa. Kohderyhmänä ovat erityisesti nuoret ja perheet. Työ pitää sisällään kalastuksen ohjausta kalakerhoissa ja kouluissa sekä kalastustapahtumien järjestämistä ja SVK:n nuorisotoimintaan osallistumista. Työ soveltuu hyvin innokkaalle kalastuksen harrastajalle myös vaikka päätyön oheen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin vuoden 2021 loppuun saakka.

Työntekijältä edellytetään ajokorttia, omaa autoa sekä kykyä toimia itsenäisesti. Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, eri kalastusmuotojen tuntemus sekä kalastusalan tai nuorisopuolen koulutus lasketaan eduksi, samoin sosiaalisen median käyttämisen taidot.

Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä, mutta vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 16.5.2021 saakka. Sähköiset hakemukset lähetetään osoitteeseen olli.saari@vapaa-ajankalastaja.fi.

Lisätietoja antavat Hämeen osalta Janne Rautanen, Pohjois-Savon osalta Janne Tarkiainen, sekä Keski-Suomen osalta Juha Ojaharju, yleisiin kysymyksiin vastaa Olli Saari. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.vapaa-ajankalastaja.fi/yhteystiedot.

———————————————————————————————————–

Hakuaika on päättynyt

Järjestöasiantuntija

Tehtävänäsi on järjestömme elinvoimaisuuden turvaaminen järjestötoiminnan kehittämisen avulla. Työsi painopiste on jäsenhankinnassa ja jäsenille tarjottavien koulutusten järjestämisessä sekä järjestön rakenteiden vahvistamisessa toiminnan tarpeita vastaavaksi uuden strategiamme mukaisesti. Lisäksi osallistut monipuolisesti muihin tehtäviin, esimerkiksi edunvalvontaan ja varainhankinnan kehittämiseen, hanketoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä vapaa-ajankalastusta edistävien tapahtumien järjestämiseen. Jalkautat toimenpiteitä piireihimme alueellisten kalatalousasiantuntijoiden kanssa ja liikut ajoittain eri puolille Suomea. Työskentelet silloin tällöin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työhösi kuuluu oleellisesti oman vastuualueesi asioiden tiedottaminen ja viestintä eri kanavissa yhteistyössä johtoryhmän kanssa. Toimistomme on Helsingin Kalasatamassa.

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla todennäköisesti on

  • kokemusta yhdistystoiminnan kehittämisestä esim. laajojen, osallistavien hankkeiden ja/tai digitalisaation muodossa
  • kokonaisuuksien hallintakyky ja tekemisen meininki
  • osaamista vaikuttamisen ja edunvalvonnan keinoista
  • joustava, palvelualtis asenne
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • kyky esiintyä ja viestiä innostavasti
  • erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, sekä hyvä englannin kielen taito
  • soveltuva korkeakoulututkinto

Eduksi tehtävässä on kalastusharrastuksen ja kalatalouskentän tunteminen. Näemme myös mielellämme, että sinulla on ajokortti.

Tässä tehtävässä sinulla on laajat vaikuttamismahdollisuudet vapaa-ajankalastuksen ja suomalaisen kalastusharrastuksen edistämiseen. Pääset tekemään käytännön työtä ja oppimaan lisää mm. järjestö- ja vapaaehtoistyöstä, yhteistyöverkostoista ja varmuudella myös kalastuksesta! Järjestö työyhteisönä on avoin ja keskusteleva; apua, neuvoa ja näkemyksiä saa ja pitää kysyä. Tarjoamme jäsenille ja harrastajille iloista ja auttavaa asiakaspalvelua. Toivomme sinun tuovan oman vahvan panoksesi kulttuurimme rikastamiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 21-22 toiminnanjohtaja Olli Saari puh. 050 339 4660 ja viikolla 23 tiedottaja Jaana Vetikko puh. 050 525 7806.

Yhteistyökumppanimme Azets Insight Oy:n rekrytointikonsultti Riitta Oinonen antaa myös lisätietoja ti 1.6. klo 8.30 – 9.30 ja ma 7.6. klo 15-16. Lähetäthän hakemuksesi niin pian kuin mahdollista ja viimeistään 13.6.2021 mennessä.
Hakulomake löytyy: http://bit.ly/JärjestöasiantuntijaksiSVKlle

————————————————————————————————————-