Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Voittajat on arvottu 7.9.2023 ja onnetar suosi seuraavia:

Pääpalkinto n. 1000 euron arvoinen loma Naantalissa (arvottu uudestaan 10.11., koska ensimmäistä voittajaa ei tavoitettu): Peter Kiukas.

200 euron arvoinen lahjakortti metsästys- ja kalastusliike Ruotoon: Jyrki Maljanen.

100 euron arvoinen viehesetti: Maija Rytkönen.

Ongintavälinesetti: Mika Rapo.

Onnea! Voittajiin on oltu yhteydessä voitoista henkilökohtaisesti (jos nimi täsmää ja tiedät osallistuneesi, kurkkaa siis sähköpostiisi). Jos voittajaa ei tavoiteta syyskuun 23 loppuun mennessä, arvotaan ko palkinto uudelleen.

Kalastus on hyödyllinen ja monipuolinen harrastus, jota voi harrastaa ympäri vuoden. Jokaisena vuodenaikana harrastus muuttaa muotoaan ja tarjoaa uudenlaisia elämyksiä: uusia tapoja kalastaa, uusia kalalajeja, uusia makuja.

Tänä kesänä Suomen Vapaa-ajankalastajat haluaakin tietää, miltä kalastus maistuu?

Kalastus maistuu - kesäkisa

Onko onkiminen mökkilaiturilla sinun juttusi vai nautitko uistimen heittämisestä syysauringossa? Sytytkö uusien kalaruokien testaamisesta vai onko mummolta saatu kalakeittoresepti kallein aarteesi? Maistuuko ahven, särki, lahna, kuha tai kenties hauki? Kerro meille, miltä tai miten kalastus juuri sinulle tai teidän perheellenne maistuu!

Kilpailu alkaa 1.6.2023 ja siihen voi osallistua 31.8. klo 16 asti.

Kilpailun pääpalkintona on Visit Naantalin lahjoittama loma Naantalissa, jonka arvo on noin 1000 euroa. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan 200 euron lahjakortti metsästys- ja kalastusliike Ruotoon, 100 euron arvoinen viehesetti  sekä aloittavan kalastajan ongintavälinesetti.

Osallistu kilpailuun alla olevalla lomakkeella. Onnea kisaan!

Kesäkisan tärpit