FISUUN FONGAUS 2024

Sijainti

Koko maa

Järjestäjä
Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Päiväys
-
Yhteyshenkilö

Heidi Pernu
heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi
0443554109

Fisuun Fongaus jälleen kesällä 2024!

Tervetuloa osallistumaan nuorten omaan lajikalastuskilpailuun, kilpailu käydään kolmen kuukauden aikana ympäri Suomea. Kalasta mahdollisimman monta eri lajia ja ilmoita ne kilpailun Whatsapp-ryhmään. Nuoremmat osallistujat, joilla ei ole omaa puhelinta tai Whatsappia käytössä voivat osallistua myös huoltajan puhelimella.

Fongauksessa eli lajikalastuksessa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia. Tässä kilpailussa ei kalan koolla ole väliä, pienen pieni kymmenpiikki on yhtä arvokas kuin 10 kilon hauki. Fongaus kehittää kalastustaitojasi monipuolisesti ja samalla opit myös tunnistamaan yhä useampia kalalajeja. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 0-18 -vuotiaat lapset ja nuoret, osallistujat jaetaan kahteen eri sarjaan iän perusteella: 0-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat (kilpailun aikana 13 -vuotta täyttävät osallistuvat vanhempien sarjaan.) Sarjojen voittajat palkitaan lahjakortein ja muille kolmen parhaan joukkoon sijoittuneille on kalastusaiheisia tuotepalkintoja.

Lisää tietoa kilpailun säännöistä ja tulosseurannan löydät https://www.fisuun.fi/fisuunfongaus

Ilmoittautumalla kisaan kilpailija hyväksyy henkilö- ja yhteystietojensa tallentamisen osallistujatietokantaan, julkiseen tuloslistaan tulevat näkyviin vain osallistujan nimi ja mahdollinen seura. Ilmoittautumalla kilpailuun kilpailija hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Viikolla 22 kaikille ilmoittautuneille lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kutsu liittyä kilpailun omaan whatsapp-ryhmään, jonne ilmoitukset saaduista kaloista lähetetään. Kuvausohje julkaistaan 31.5.2024 illalla Fisuun Fongauksen omilla sivuilla, sekä Fisuun somekanavilla!

Tervetuloa!