Hirvensalmen Kalamiehet ry;n nuorten kesäleiri 24

Sijainti

Hirvensalmi

Leiriniementie
Päiväys
Hinta

SVK:n jäsenille Hirvensalmen Kalamiehet ry;n nuorisojäsenet 0e, johonkin SVK:n jäsen seuraan kuuluva nuori 10e€ / Ei jäsenille 40e€

Lisätietoja

HUOMIO: Leiri on TÄYNNÄ!

Yhteyshenkilö

Reijo Tanttu
reijo.tanttu@surffi.fi
0400 298362

HUOMIO: Leiri on täynnä.

Hirvensalmen Kalamiehet ry järjestää nuorille (9-14 vuotiaille!) suunnatun kalastusleirin 19.-21.7.2024 upean ja kalarikkaan Liekuneen äärellä.
Leirillä kalastetaan mm. veneistä sekä rannalta käsin sekä ohjelmassa on monipuolista muuta leiri ohjelmaa. Iltaisin on varattu myös hyvin aikaa saunomiselle sekä uimiselle, myös ruoka on aina ollut hyvää.
Majoitus tapahtuu aitoissa.

Leirivarusteet:
– Henkilökohtaiset vaatteet + varavaatteet.
– Sade varusteet + kumisaappaat.
– Pyyhe, uikkarit, peseytymis välineet
– Henkilökohtaiset lääkkeet.
– Makuupussi/ petivaatteet.
– Mato-onki, pilkkivapa/ pohjaonki, virveli + uistimia, HUOM! Näitä saa myös lainaan!
– Karkkia yms herkkuja kohtuudella, ei energia juomia!
– Pelastusliivit/ kellunta liivit
– Reipasta leirimieltä runsaasti!

Leirimaksu maksetaan Hirvensalmen Kalamiehet ry;n tilille fi 1350540240007066. Leirimaksussa tulee ilmetä viite: Hirvensalmen Kalamiehet ry:N nuortenkesäleiri 24 sekä etu-ja sukunimi. Leirimaksu tulee olla suoritettuna 5.7.2024.
Ilmottautumisen yhteydessä muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aine allergiat sekä yliherkkyydet sekä jos nuorella on jokin huomioitava sairaus.
Leirillä myös napsitaan kuvia sekä tehdään Fisuun instagramiin päivityksiä. Tätä varten tarvitsemme kuvaus ja julkaisuluvan, ilmoita saako/ eikö saa nuorta näkyä kuvissa ja julkaisuissa. (Kuvaus ja julkaisu lupa!) Voit ottaa haltuun jo nyt Fisuun instan, käy katsomassa, millaista toimintaa järjestämme muutenkin!.

Leiri on saanut tukea Pohjois- Savon Ely-keskukselta kalastonhoitomaksu varoista.