Nuorten kalastusleiri

Sijainti

Loviisa, Källantie 86, Loviisa

Källantie 86 Loviisa
Järjestäjä
Loviisan Eränkävijät ry
Päiväys
Lisätietoja

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Fisuun -kalenterin kautta klikkaamalla tästä.

Yhteyshenkilö

Kirsi Kippola
toimisto@loviisansammutinhuolto.fi
0503584898

Kalastusleiri on suunnattu pääsääntöisesti 12–17- vuotiaille lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Alle 10 – vuotias voi osallistua leirille vain aikuisen huoltajan kanssa. Toki vanhemmat ja huoltajat ovat enemmän kuin tervetulleita leirille ihan kaiken ikäisten lasten ja nuorten kanssa.

Leiri on osallistujille maksuton. Sitovat ilmoittautumiset 15.6. mennessä, leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautumisessa osallistujan nimi ja ikä, asuinpaikka, mahdolliset allergiat ja lääkitykset sekä huoltajan yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) sekä se, saako leiriläisiä kuvata ja kuvia julkaista. 20 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Leirille ei ole yhteiskuljetusta, eikä leiriläisten kuljetuksista makseta korvauksia. Yöpyminen omassa teltassa.

Leiri järjestetään Loviisassa kaupungin leirialueella Källassa. Alue sijaitsee aivan meren ääressä, Loviisan keskustasta alueelle on matkaa n. 15 km. Källan uimaranta on hienoa hiekkaa ja rantana matala, lapsiystävällinen. Uimarannalla on laituri. Alueelta löytyy myös huoltorakennus, sauna ja ulkopuucee:t. Huoltorakennuksessa on ruokailukatos ja keittiö sekä kaksi pientä makuuhuonetta. Sauna on sähköistetty ja pesuhuoneessa on kolme suihkua.