Street Fishing -kurssi, Helsinki

Sijainti
Helsinki, Uutelan kanava (kahvila Kampelan vastapäätä) Lohikallionranta 31 Helsinki 00990 Katso kartalta
Järjestäjä
Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Päiväys
Hinta

Kurssin hinta:
Alle 18-vuotiaat 5€
Yli 18-vuotiaat 10€
SVK:n ja SVK:n jäsenseurojen jäsenille, tai paikan päällä jäseniksi liittyville, kurssi on ILMAINEN.

Osallistumismaksulla saa kalastusopastusta ja kalastusvälineet käyttöönsä kurssin ajaksi. Myös omien välineiden mukaan ottaminen on suotavaa, jos niitä löytyy. Maksu käteisellä tapahtuman yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Marcus Wikström
email: marcus.wikstrom(at)vapaa-ajankalastaja.fi
p. 045 110 2126

Yhteyshenkilö

Marcus Wikström
marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi
045 110 2126

Tutustu kutkuttavaan lähikalastukseen Helsingin Aurinkolahdessa!
Kurssi on suunnattu nuorille, sekä aloitteleville kalastajille ja Street fishing -kilpailuun ensimmäistä kertaa osallistumista harkitseville. Kurssi ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla suoraan paikan päälle. Kurssi on suunnattu kaikenikäisille. Alle 10-vuotiaat vanhempien seurassa.

Kurssi antaa hyvät pohjat osallistua Helsingin Street fishing -kilpailuun, joka järjestetään 21.8.2024 Helsingin Hakaniemessä. Kurssi järjestetään Uutelan kanavalla (länsipuolella, kahvila Kampelan vastapäätä).

Kurssilla käydään läpi jigauksen ja onginnan perusteet, tutustutaan Street fishing -kilpailun sääntöihin sekä kalastetaan. Huom! 18–69-vuotiailla on oltava kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he haluavat kalastaa heittokalastusvälinein.
Kurssin vetäjänä toimii Suomen Vapaa-ajankalastajien Etelä-Suomen piirin nuorten ja perheiden kalastusohjaaja, apunaan paikallista osaamista alueen kalastusseuroista.