Valtakunnallinen nuorten Fisuun kesäleiri

Fisuun
Sijainti

Simo

Pohjoispuolentie 59 Simo
Päiväys
Hinta

SVK:n jäsenille 100€ / Ei jäsenille 120€

Lisätietoja

Tapahtuman tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Fisuun kalenterista klikkaamalla tästä.

Yhteyshenkilö

Helvi Hamari
hamarihelvi@gmail.com
0409135172

Fisuun kesäleirillä kalastetaan oman mieltymyksen mukaan heittokalastaen ja perhokalastaen Simojoella ja kirjolohilammella. Simojoen tärkeimmät saalislajit ovat lohi, harjus, hauki ja ahven. Helpoiten siiman päähän tarttuu ahven, hauki tai harjus. Leirikeskuksena toimii Malinin toimintakeskus Simossa osoitteessa Pohjoispuolentie 59, Simo. Leirin hinta SVK:n jäseniltä 100 €/hlö ja ei jäseniltä 120 €/hlö, samasta perheesta osallistuvan toisen lapsen tai useamman hinta 80 €/hlö. Hinta sisältää ruokailut, kalastusluvat ja tarvittavat kuljetukset leirin aikana. Majoitus tapahtuu kesäiseen leiriin sopivasti teltoissa.

Ilmoittautuminen leirille Fisuun lomakkeen avulla tai sähköpostilla hamarihelvi(at)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille osallistuvien ikärajat 10-15-vuotta. Alle 10-vuotiaat voivat osallistua leirille vain huoltajan kanssa yhdessä. Leirin aloituksen ja lopetuksen kellonaikoihin voi tulla vielä pieniä tarkennuksia.

Mukaan omat varusteet: ulkoiluvaatteet, saappaat, sateen pitävä ulkoiluasu tai sadeasu, kalastusvälineet, makuupussi, saunapyyhe, vaihtovaatteet, hygieniavälineet, välineet hyttysiltä suojautumiseen.

Ajo-ohje: Simon keskustasta lähdet ajamaan Simojoen pohjoispuolta. Keskustan jälkeen ajat junaradan ali, niin matkaa on jäljellä 5,2 kilometriä. Leirikeskukselle käännytään vasemmalle.